Daily-life. Dette er virkelig verdens beste pepperkaker. Siden den gang har jeg og mamma bakt pepperkaker hver jul mens vi har sunget og danset til kjente julelåter
untatt i fjor, på grunn av at vi flyttet inn rett før jul i dette fantastiske fine huset vår på Øysletta i Nord-trøndelag (en halvtimes kjøring fra "rockebyen" Namsos) uansett, her kommer oppskriften på verdens beste pepper kaker enten du vil eller ikke
Uten å skryte – her er verdens beste pizzasaus. Verdens beste pizzasaus. 1-2 ss sukker. 1-2 ss sukker. Hemmeligheten ligger i å tilsette litt honning og litt spisscumin…
Hjemmelaget Tiramisu - verdens beste dessert. Idag er det Lasagne dag her i huset så nå holder vi på å lage det til middag, men siden det er søndag og helg så kommer en oppskrift på Tiramisu - en farlig god dessert
DelFacebookTwitterE-postSkriv utPinterestStumbleUpon. Verdens beste sjokoladekake. Denne kaken er veldig søt og mektig (men også verdens beste sjokoladekake)
You should have a firm dough that can remind of play-dough. Notes - The best way to store them is to keep them in a close container at room temperature, once they are properly cooled down
Den bør være fudgy, myk og litt klissete- med en rik smak av deilig sjokolade, nesten konfektaktig. Den store mengden sjokolade krever at etter steking, oppbevares kaken kjølig i et døgn- slik at den får satt seg
2-2,5 ts salt. Kok deretter sausen i ca 4-5 minutter etter at den er spedd ut. Det er sikkert mange av dere som kjøper kjøttkaker til familiemiddagen, og mange tenker sikkert også at de ikke har tid til å lage de selv
Fra Trines Matblogg -. Fra Trines Matblogg -. 5 dl væske (melk, vann eller juice), 20-25 grader 3 ss sukker 50 gram gjær 3 ss olje 2 dl byggmel 3 dl grovbakstmel 3 ts salt 13-15 dl hvetemel. Elting og kutting «stresser» deigen og glutenet har derfor best av å hvile i ca 15-20 minutter før du jobber videre med deigen. La brødene etterheve under klede i ca 35-40 minutter. Stek brødene på nederste rille i ovnen ved ca 200 grader i 40-45 minutter. 5 dl væske (melk, vann eller juice), 20-25 grader 3 ss sukker 50 gram gjær 3 ss olje 2 dl byggmel 3 dl grovbakstmel 3 ts salt 13-15 dl hvetemel. Elting og kutting «stresser» deigen og glutenet har derfor best av å hvile i ca 15-20 minutter før du jobber videre med deigen. La brødene etterheve under klede i ca 35-40 minutter. Stek brødene på nederste rille i ovnen ved ca 200 grader i 40-45 minutter. 5 dl væske (melk, vann eller juice), 20-25 grader 3 ss sukker 50 gram gjær 3 ss olje 2 dl byggmel 3 dl grovbakstmel 3 ts salt 13-15 dl hvetemel. Elting og kutting «stresser» deigen og glutenet har derfor best av å hvile i ca 15-20 minutter før du jobber videre med deigen. La brødene etterheve under klede i ca 35-40 minutter. Stek brødene på nederste rille i ovnen ved ca 200 grader i 40-45 minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.