Potetsalaten jeg la ut for noen dager siden, skulle vise seg å bli veldig populær. Motivert av folkets elsk til poteter, har jeg lagd enda en potetsalat
Ingredienser ½ kg poteter 3-4 vårløk ½ rødløk 2 fedd hvitløk 5-10 soltørkede tomater 4-5 cherrytomater en neve fersk koriander en neve ruccola Olivenolje Havsalt Pepper Dressing. 3-4 vårløk. 5-10 soltørkede tomater. 4-5 cherrytomater
Hei. Jeg lovte dere en god dessert, og her har dere den – med norske epler. Oppskriften er nærmere fem år gammel, med kun små endringer grunnet flere alternativer innen søtning siden den gang
Terteform ca. 27 cm i diameter. Bakepapir og tørkede erter til steking av tertebunnen. Kjør alle ingrediensene til mørdeigen raskt sammen i en hurtigmikser
Til 2-3 posjoner trenger du omtrent. Beregn 3-4 minutter på hver side. Jeg går aldri lei aubergine. Når jeg kommer over nye måter å anrette tyrkernes svar på den norske poteten, må jeg nærmest av ren forpliktelse teste det ut
Dette er Elite-serien fra Microplane, med et beskyttelses lokk som fungerer som oppsamler. 250-300 g fullkornspasta, gjerne skruer 2 gulrøtter1/4 kålhode1/2 spiss paprika1 chili, fersk2-3vårløk8-10 sukkererterca 135 g kremost naturell3 ss søt chilisaussalt og pepper . 250-300 g fullkornspasta, gjerne skruer. 2-3 vårløk. 8-10 sukkererter
I det siste har det kommet noen alternativer i rekken av disse ferdig-salatene/ grill-tilbehøret. 6-8ny-poteter (små poteter). Legg vekk den nedereste delen og skråskjær den øverste biten i 3-4 biter avhengig av størrelsen. 3-4 minutter. Tilsett paprika og soltørkede tomater og stek videre i 2-3 minutter. Til slutt har du oppi potetbåtene og lar dette steke videre i 2-3 minutter. 6-8ny-poteter (små poteter)
Denne retten har jeg kvalitetssjekket med min sønn, og jeg vil si at når en fem-åring slurper i seg en porsjon av disse curry-linsene og spør om han kan ta med seg resten i barnehagen den påfølgende dagen så tror jeg at jeg har truffet riktig
revet ost-ostebiter i olje. 3-4 koka egg. Alltid spennende å prøve nye ingredienser i salaten. I dag fikk jeg en pakke med bokhvete på kjøkkenbenken og da må det selvsagt prøves
Nyhetsbrev sendes ut 1-2 ganger per måned. Denne bønnesalaten er perfekt som tilbehør til hverdagsmiddagen, som en sunn og mettende lunsj eller til mellommåltid
Skjær opp agurk og isbergsalat - ha over på en tallerken. 2016 - 10. 2 stk kyllingfilet 5-6 ss soyasays 1 stk rødløk 2-3 hvitløksfedd 1 boks mais 1/3 isbergsalat 1/4 agurk 1-2 små never med ristede cashewnøtter Skjær opp kyllingfilet i biter og stek bitene litt gyldne i stekepanna sammen med litt olje/smør. Tilsett deretter oppskjært rødløk og 1-2 knuste hvitløksfedd (bruk hvitløkspresse). - Silje Bjørnstad - 2 porsjoner. 5-6 ss soya. 2-3 hvitløksfedd. 1-2 små never med ristede cashewnøtter
marinert kalkunfilet (fra go´helg-serien til kiwi). Knus buljongterningen, ha den oppi, og hell over 1-2 dl lett kokosmelk. La det hele simre i kokosmelka i 1-2 minutter før du tar panna av plata
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.