Så er vi inne i den siste uken i januar og vi har bare en vintermåned igjen før det blir vår Jeg er fortsatt inne i en periode hvor jeg ikke har lyst på så mye kjøtt, men mer kylling og fisk
Ukens sunne søtis. Brente mandler er typisk julesnacks for mange og siden det er 1 måned igjen til julaften i dag tyvstarter jeg julesesongen med å by på en sukkerfri og sunnere variant av disse digge mandlene. 300 gram mandler 2 ss fibersirup 2-3 ss vann 1 ss smør (kan sløyfes, men gir en fin og blank overflate) Cirka 0,8 dl sukrin gold Eventuelt krydder om du ønsker, for eksempel kanel/vanilje/nellik krydder Legg mandlene på et stekebrett ikledd bakepapir og rist de i ovnen i cirka 5 minutter på 190 grader
Posted by Torill Anita. Tweet. Så er det en ny uke igjen, og plutselig er det blitt april. April er favorittmåneden min, da blir vårtegnene mer synlige og sommeren kommer stadig nærmere
I dag blir det forrett eller fingermat. #mat #økologisk #vegetar #vegansk #kosthold #helse #sunn #spansk #tema #forrett #fingermat #snacks #romanescosaus
Prosjekt "spise-minst-1-fiskemiddag-i-uka" går jo meget problemfritt. I dag ble det stekt torskefilet med hjemmelaget ertestuing og kokte gulrøtter, salt og pepper
Her har jeg satt sammen noen forslag. Ukens dessert. Selv nå når vi går inn i julehøytiden og det blir mye hygge og god mat fremover, er det hverdager innimellom hvor det kan være greit med noen idéer til hva man kan spise
Jeg fortsetter med minst en vegetardag i uken og minst en fiskedag. De siste dagene har vi virkelig fått vårfornemmelser her på Østlandet med sol fra skyfri himmel
Trikset bak en ordentlig god gulrotkake er å bruke mye gulrøtter (helst økologiske, de er ofte søtere), grovt mel, brunt sukker, mye krydder og forhåndsristede valnøtter
Jeg har vel ikke tatt helt av, men noen syndere her og der kan utgjøre store forskjeller. Treningen er også OK, kjenner at kondisen er drit, hadde aldri trodd at et delvis "sommeropphold" fra treningen skal ha så mye utslag for den formen man var i
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.