Jeg poengtere at "Freddy's Kitchen" er ingen "rosablogg" med 'cupcakes' og muffins, og at sjansen for at jeg skulle publisere en oppskrift på 'cupcakes' var tilnærmet null
Lag gjerne muffinsene nå og frys ned. Gulrot CupCakes 4 stk Egg3 dl Sukker3 dl Hvetemel2 ts Natron2 ts Kanel1 ts salt1 ts Vaniljesukker1. 5 dl Soya eller rapsolje (ikke olivenolje)5 dl Raspet gulrot Oppskriften holder til ca 20 cupcakes. Step 1Pisk egg og sukker til eggedosisStep 2Tilsett hvetemel, natron, kanel, salt og vaniljesukker og vend dette forsiktig innStep 3Vend inn soyaoljeStep 4Vend inn raspet gulrotStep 5Smør muffinsformer og sett de i en muffins stekebrettFyll muffinsformer halvfulle med røreStep 6Stekes i ovn på 200 grader i ca 12 – 15 minutterStep Avkjøles på rist. Topping1 pk Philadelphia ost (vanlig ikke lett)1 ts Vaniljesukker50 gram Smør (rom temperert)250 gram Melis1 ss SitronsaftStep 1Pisk alt sammen godt i en miksmaster til all en «luftig» og glatt masse Step 2Fordel fyllet over de avkjølte muffinsene og pynt med gulerøtter laget av marsipanTrykk HER for å lære hvordan du lager marsipangulerøtter 4 stk Egg. ca 20 cup
Enkel, rask å lage og knallgod. Visp til slutt inntagatesse og bakepro. 1 egg4 ss fløte1 toppa ss cocosa pure coconut oil1 - 2 ss tagatesse2 ss bakeproBland egg, fløte og olje godt i ei lita skål
Milles hjemmelagede cupcakes, egenhendig pyntetIngredienser. Vår 8 åring er glad i å lage mat og hun er spesielt stolt over sine cupcakes. Ha smør og sukker i en bolle og miks til blandingen er lys og luftig3. Sikt mel, salt og bakepulver på smørblandingen4. Tilsett egg, vaniljesukker og rør til det så vidt er blandet5. Fyll formene halvfulle med deig, og stek dem i 18-20 minutter til de hevet, gyldne og faste i konsistensenGlasur
Kanskje fordi navnet har endret seg og blitt litt mer internasjonalt,,,,ikke vet jeg. Je har prøvd meg på Cupcakes,,,,,har igrunnen aldti hatt særlig hell med muffins, men disse ble bra
Det er mandag og duket for ny spennende uke. Effektivt, godt og sunt. 1 egg2 ts kokosmel /4 ts mandelmelLitt bakepulver2 ts kesam/rømmeSukrin/ steviaSjokolade/ nøtter/ bærJeg hakket sjokolade og blandet i røren
)Hun skal på Halloweenfest og skal ha med seg mumie cupcakes, hun søkte på halloween cupcakesog synes mumie cupcakesene var søte, de over er hennes in the making
- Her er min anbefalingSaftig mørk sjokolade & gulrot Cup Cake fylt med valnøtter og sjokoladebiter. Delikat og smakfullt Oppskrift4 stk Egg3 dl Sukker4 dl Hvetemel2 ts Natron2 ts Kanel1 ts Salt1 ts Vaniljesukker3 ss Kakaopulver100 gram Kokesjokolade100 gram Valnøtter1. Oppskriften holder til ca 20 cupcakes. Step 1Pisk egg og sukker til eggedosis Step 2Vend inn hvetemel, natron, kanel, salt og vaniljesukker, hakket sjokolade, kakaopulver og hakkede valnøtterStep 3Vend inn soyaolje Step 4Vend inn raspet gulrotStep 5Smør muffinsformer og sett de i en muffins stekebrettFyll muffinsformer halvfulle med røreStep 6Stekes i ovn på 200 grader i ca 12 – 15 minutterStep 7Avkjøles på rist. Ikke pynt de før de er avkjølt Baileys topping 1 pk Philadelphia ost (vanlig ikke lett)1 ts Vaniljesukker50 gram Smør (rom temperert)250 gram Melis1 – 2 ts Kakaopulver Sjokoladepynt Baileys Step 1Pisk vaniljesukker, smør, melis og litt kakaopulver i en miksmaster til en «luftig» og glatt masseSmak så til med Baileys etter ønske. Ble den litt for tynn ha i litt mer melis og smørStep 2Fordel fyllet over de avkjølte muffinsene og pynt med valgfri sjokoladepynt 4 stk Egg
og som tilbehør til middag. Luftige Horn. Smelt smør, og ha i melk til det blir fingervarmt. 1 egg (Ikke nødvendig, men baksten blir lufigere og får fin farge). Ha i smør/melk og egg, la maskinen jobbe godt i ca 10 min. Dekk bakebollen til med plastfolie og et kjøkkenklede over, og la heve til dobbel størrelse - ca 60 min. Kjevle hvert emne ut til en sirkel som er ca 1/2 cm tykk, og skjær med en pizzaskjærer til du får 8 like store deler. ca 1/2 cm tykk, og skjær med en pizzaskjærer til du får
og som tilbehør til middag. Smelt smør, og ha i melk til det blir fingervarmt. Luftige Horn (Gir 16 stk - jeg dobler ofte oppskriften og lager noen fylte horn). 1 egg (Ikke nødvendig, men baksten blir lufigere og får fin farge). Ha i smør/melk og egg, la maskinen jobbe godt i ca 10 min. Dekk bakebollen til med plastfolie og et kjøkkenklede over, og la heve til dobbel størrelse - ca 60 min. Kjevle hvert emne ut til en sirkel som er ca 1/2 cm tykk, og skjær med en pizzaskjærer til du får 8 like store deler. ca 1/2 cm tykk, og skjær med en pizzaskjærer til du får
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.