Gresskar, kikerter og grønnkål får en runde i stekepannen sammen med olje, hvitløk, salt og pepper før man blander inn fetaost, soltørket tomat, vårløk og ristede kjerner
Denne gangen ble det en lunog grønn salat som vi spiste på lørdsagskvelden med røkt laks til. Vask potetene, rens løken, skrell nepene og del i biter, skvis (klem flat) hvitløksfeddene og smør en form med olje
Nå er det gresskar sesong, og jeg var nysgjerrig på om det ville fungere med denne store godsaken. Kofte betyr boller og disse kan du lage av det meste
Denne gangen laget jeg en lun salat på kjøkkenet til min eldste studentdatter i Oslo. Jeg er verken marinbiolog eller spesialist på oppdrett av sjømat, så jeg avventer situasjonen, og nyter i mellomtiden både laks og scampi, med måte
Legg bitene i den ildfaste formen kryddre med salt, pepper og koriander. Denne lasagnaen passer veldig bra om man ønsker å spise litt mindre kjøtt i løpet av uken og er en enkel og grei måte å få i seg flere grønnsaker på
Skyll av og tørk aubergineskivene tørre med tørkepapir. Tomat, hvitløk, koriander og marokkanske krydder skaper balanse i en smeltedigelen av herligheter
Nylig har vi begynt å veksle litt med potetsalaten og slenger gjerne sammen en varm potetsalat istedenfor, slik som denne lune potetsalaten med asparges
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.