Denne gangen ble det en lunog grønn salat som vi spiste på lørdsagskvelden med røkt laks til. Vask potetene, rens løken, skrell nepene og del i biter, skvis (klem flat) hvitløksfeddene og smør en form med olje
Oppskriften er vegansk, svært næringsrik og veldig god. salt og pepper. Fres løk, hvitløk og sellerirot i ½ dl økologisk olivenolje på middels varme i noen minutter
Smakes til med salt & pepper – serveres lun. Ha en fortsatt fin kveld og uke ❤. Pensle kyllingfiletene med honning, sitronsaft og krydder, og legg dem i en ildfast form
Denne gangen laget jeg en lun salat på kjøkkenet til min eldste studentdatter i Oslo. Jeg er verken marinbiolog eller spesialist på oppdrett av sjømat, så jeg avventer situasjonen, og nyter i mellomtiden både laks og scampi, med måte
Tomat, hvitløk, koriander og marokkanske krydder skaper balanse i en smeltedigelen av herligheter. Denne retten er perfekt som ventemat til sultne middagsgjester, som lunsjrett, tapasrett eller bare når du har lyst på noe godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.