Her om dagen kom svigers med en pose pærer som hadde blåst ned fra treet. De var litt for harde til at de kunne spises, så da ble det hermetiserte pærer
gryten er någlovarm, så pass påså du ikke brenner deg. så har du nystekt brød enten til frokost eller som tilbehør til ost, reker, salater eller hva du måtteønske
Fårekjøtt er undervudert,i hvertfall av meg. Nå har jeg lært meg å elske dette kjøttet. Med en helt fantastisk god kraft som jevner seg selv under koking,har du på en helt enkel måte en aldeles vidunderlig middag
betyr vel noe sånt som å skyve frem brystet og gjøre seg gild. Her hjemme er det et billig stykke av oksebrystet som sjelden når lenger enn suppegryta, seigt og fett som det er
Denne lot jeg stå og putre i et par timer, og jo lenger enn lapskaus fårstå dess bedre blir den. Det er vel mange som kan si seg enig at lapskaus til og med er bedre dagen derpå
Mat som lager seg selv er ikke noe nytt på denne bloggen, men denne gangen hadde jeg tenkt å gi deg treningsprogrammet du rekker å ta på stuegulvet mens godsakene putrer i gryta
Server med brune bønner, mais, hjemmelaget tomatsalsa, guacamole, ananas-, agurk og paprikasalat, ananassalsa og guacamole med tomat, en grønn salat og / eller ellers det du måtteønskeå servere til tex-mex-måltidet ditt
Er bare å prøve seg frem til du får den konsistensen du ønsker. Kjøleskapgrøt - overnight oats som den også kalles - er en sunn og god frokosttrend, og det beste med denne grøten er at den både smaker godt og «lager seg selv»
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.