Siden dette er Norge sin nasjonalrett skulle det vel bare mangle at retten har sin egen dag. I anledning av fårikålens dag som er i morgen, tenkte jeg at kunne dele oppskriften på en klassisk fårikålgryte som vi benytter her i huset
Jeg har til og med tenkt til å ha helt treningsfri i dag. Vi skal ha middagsrester fra i går, men her er en sunn fiskemiddag til de som ønsker en litt lettere start
Jeg startet dagen med å lage en ny porsjon lavkarbo rundstykker. I dag var det veiedag igjen, og jeg har gått ned – 0,2 kg, tilsammen ned – 4,9 kg på drøye to måneder. Jeg møtte ei venninne på Løkka i dag også gikk vi til byen, passet bra med karbo dag så jeg koste meg med litt vin 0,2 kg
I går var en veldig god dag på alle måter, jeg følte maten gikk veldig bra og jeg ble ikke sjesken, kanskje det har noe med at jeg var på butikken og handlet litt flere alternativer
Den første konkurransen i dag gikk jo rett til helvete, haha, snakk om å kløne det til. Jeg kommer ikke helt over at jeg har vunnet tre dager på rad, i FIRE konkurranser, JIPPI så glad jeg er
Jeg vant begge konkurransene i dag. Jeg har vunnet tre konkurranser på to dager. Dette er bare sinnssykt kult Da vi kom inn i studio i dag og jeg så alle matklokkene ble jeg overlykkelig
I dag er det den store pannekakedagen. Det finnes et utallige måter å tilberede pannekaker på, men Matnyttig er såpass tradisjonell å velger å fylle de med blåbær, sirup eller bacon og sukker
Da er dag fem her, første helgen er over. Onsdag skal jeg på sykehuset å få tilpasset dette. Dag 5. De siste fem dagene har jeg vært på sykkelen 2 ganger, en tur på 1,7 mil og en tur på 1 mil, samt gått en rolig tur i skogen. Tenker en ny tur på sykkelen i dag, prøver minst å ha 3 øker i uka
I dag har jeg laget oksestek med en herlig kraftsaus. Legg steken i romertopfen og tilsett så de grønnsaker du måtte like og har i hus, i dag benyttet jeg
Bløtkaker lager jeg jo ofte, og vi MÅ alltid ha bløtkake til bursdager her i huset. Så, i dag kommer min, eller min mors oppskrift på sukkerbrød, og oppskrift på den vaniljekremen jeg bruker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.