Nydelig einerøktlaksmed en mild pepperrot røre av crème fraiche, sitron, dill og vårløk. Legg i lave dessertglass og pynt med en skive røket laks, litt dill og gjerne litt sort rogn
Her kommer en enkel, men god hverdagsmiddag medlaks. Vi spiste små poteter og salat som tilbehør, men har du barn som elsker ris, passer det riktig så godt til denne lakseretten, som er en fin måte å få barn til å spise både spinat og fisk på
Lofoten Hvitvinsaus med sitron og bladpersille er derfor et perfekt følge. Laksog ørret er fet fisk som krever mye syre og friskhet av saus og/eller tilbehør
Rør inn sitronsaften, hakket persille og smak til med pepper. 100 g røktlaks100 g kremost urter50 g creme fraichesaften av 1 sitron1 ss hakket persille1 ts pepperBland sammen laks, kremost og creme fraishe. 100 g røktlaks
Krydre med salt og pepper. Kutt den røktelaksen i små strimler og hell over litt sitronsaft. De er enkle å lage ogyoghurtoglakseblandingen gjør at du får en god smakskombinasjon
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Server med creme frâiche eller rømme og sammen medlaks, rogn eller spekemat. Oppskriften er av en sunnere og grovere variant hvor en del av hvetemel er byttet ut med byggmel
Fordel deretter noen skjeer med creme fraishe og biter med mozzarella på deigen. Del opp mozzarellaen, rist pinjekjernene i stekepanne, del og stek soppen, snitt opp vårløken, og skyll rucculaen
Laksen blandes i pannen sammen med Permigiano Reggiano , ferskmalt svart pepper og hakket dill. Spar ett glass med det kokende pastavannet for å lettere kunne blandet pastaen og ingrediensene
Server med creme frâiche eller rømme og sammen medlaks, rogn eller spekemat. Oppskriften er av en sunnere og grovere variant hvor en del av hvetemel er byttet ut med byggmel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.