Lizas matverden: Bringebærcupcakes
Mat for alle
Mat for alle
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Til muffinsene
  • 110 gr sukrinmelis
  • 160 g glutenfritt mel
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts natron (hvis du ikke har natron, bruk 3 ts bakepulver istedet for 1, og dropp saltet)
  • 1 ts salt
  • 3 dl bringebærpuré
  • 75 g melkefritt smør eller vegansk margarin (f.eks Nutana)
  • Forvarm ovnen til 175 grader I en bolle tilsetter du alt det tørre.
  • I en annen bolle tilsetter du alt det våte og margarin mos alt med en stavmikser.
  • Hell så det våte oppi det tørre og miks til blandingen er klumpfri og fin.
  • Fordel i muffinsformer og fyll muffinsformene 2/3 fulle Sett inn i forvarmet ovn i ca 20 minutter
  •  
  • Til kremen
  • 1,5 dl sukrinmelis
  • 0,75 dl vann
  • 2 ss maizenna (fint maismel)
  • 200 g romtemperert melkefritt smør eller vegansk margarin (f.eks Nutana)
  • 3-4 ss vanilje ekstrakt
  • 3 ss kako
  • litt salt (hvis du bruker melkefritt smør som også er uten salt)
  • Kok opp sukrinmlis, vann og maizenna til en grøt; la den avkjøle seg.
  • Visp margarinen til en en myk krem og tilsett avkjølt maizenna-grøt litt og litt og tilsett smakstilsetningene.
  • Sprøyt på cupcakene og pynt med friske bær.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.