Hva har aioli og den lille sorte til felles. Jo, begge passer til alt. Aioli er sammen med nybakt landbrød, ovnsbakt laks, helstekt skinke og stekt bacon, det samme som den lille sorte er med et par høye pums eller en liten, lekker clutch-veske
Bringebærcupcakes12-16 stkTil kakedeigen80 g usaltet, romtemperert smør280 g sukker240 g hvetemel1 ss bakepulver1/4 ts salt2,4 dl helmelk1 ts vaniljeessens2 eggTil fyllet og toppingen5 dl helmelk1/2 ts vaniljeessens5 eggeplommer100 g sukker30 g hvetemel30 g maismel (eller potetmel)2 dl kremfløte24-32 friske bringebær100 g bringebærsyltetøyEtt eller to 12-hulls muffinsbrettForvarm ovnen til 190 grader, og sett papirformer i et muffinsbrett
Disse empanadaene er laget på rismel, så de er fri for gluten. Jeg har aldri smakt disse før, hverken på filippinene eller her, men kom over snacken da jeg var i Oslo og feiret filippinsk nasjonaldag
Lefser lærte jeg å lage da jeg bodde på vestlandet for snart 20 år siden, "nabu kånå" sytes det var kjekt at jeg var interessert i den slags bakst og viste meg forskjellige oppskrifter
Ribbe nå som det er sommer, tenker du kanskje. Vel, da min kjære mann gravde fram en ribbe fra fryseren her om dagen var jeg ganske kjapp til å spørre om den kunne tilberedes på et mindre tradisjonelt vis
Ovnsristede spicy kikerter er supersunt og supergodt. Dette er en perfekt snack for de som er opptatt av helsen, samtidig som det er en frekk hjemmelaget snack for matnerder
Lille interiør la ut et bilde av ispinne former og tre pinner fra Nicolas Vahé, de kunne jeg tenke meg å ha og dro likeså godt innom og kjøpte med meg et sett
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.