Har du lyst til å bake gode og grove rundstykker til matpakken, men synes deter et ork. Jeg synes det blir ekstra godt med solsikkekjerner strødd på toppen
Når høsten meldte sin ankomst, og regnet rant over den regntunge byen, (hvor det nærmeste du kommer snø er isen fra fiskehandlerens disk) DA pleide min venninne, Wenche, å lage sin magiske lammegryte
Litt florlett basmati-ris erogså nydelig til, for å være aldeles ærlig så blir detoftest bare ris som er tilbehøret resten av året, fordi hverdagenfordrerenkleløsningerog fordi jeg mener at det meste av næringen ligger i hovedretten og ikke i tilbehøret
For meg har detfungert helt fantastisk bra – ikke bare vet jeg at jeg trenerunder tilnærmet like omstendigheterhver gang, men dethjelperogså på motivasjonen underveis i økta
Litt florlett basmati-ris erogså nydelig til, for å være aldeles ærlig så blir detoftest bare ris som er tilbehøret resten av året, fordi hverdagenfordrerenkleløsningerog fordi jeg mener at det meste av næringen ligger i hovedretten og ikke i tilbehøret
Super enkelt erdetogså, for man koker plommene med skall, så deter både enkelt og raskt. Da jeg skulle lage en artikkel om plommer til Vakre Hjem (som forresten er i dette nr
Det var x-svigermor som lærte meg og delte raust at sine matkunnskaper. Første gangen jeg lagde julesylte så var detetter den gamle tradisjonen, nemlig av et grisehode
Jeg har fast to typer til julefrokosten ogher skal jeg dele oppskriftene med dere. jeg har prøvet den til "BLACK BLOY" og "Santa Maria" og begge var gode og rike på smaken
Idet suppen har kokt opp er den klar, og så tilsettes rekene og urtene rett før servering. Vaaren er paa vei, man kan fiske over hele landet, proev denne, ser i alle fall fantastisk fristende ut Fiskesuppe
Fyllet er selvfølgelig valgfritt, men personliganbefaler jeg pizzasaus, karbonadedeig/kokt skinke/kyllingfilet, rødløk, paprika og ost, og denne gangen ble det fifty-fifty med karbonadedeig og kokt skinke
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.