Linse-falafel
Fra jord til bord
Fra jord til bord
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Oppskrift Linse-falafel
  • 5 dl kokte røde linser, sil av kokevannet
  • 1 løk, finhakket og forstekt
  • 3 fedd hvitløk, finhakket og forstekt
  • 1 grovraspet gulrot
  • 1 stor neve finhakka bladpersille
  • 6 ss kikertmel/grammel
  • 1 ss maizenna
  • 2 dl gresskarkjerner, bløtlagt på forhånd og tørket, deretter knust til mel i kaffekvern eller blender
  • 1 toppa ts paprikapulver
  • 1 toppa ts herbamare, urtesalt
  • pepper
  • 2 ss næringsgjær, kan sløyfes
  • 2 ts cummin
  • 2 ts koriander

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.