Som så mange andre har jeg strikka bukser til barn med strikkemaskin - i mange, mange år. Både barn og barnebarn har fått sine opp igjennom årene og nå er det nye ønsker som jeg skal teste om litt
Men det går jo fremover. = Tidenes kvalmeste og minst harmoniske økt, liksom. Men det går jo fremover. Og hun som nesten tok plassen min på frivektrommet
Som jeg nevnte tidligere fikk jeg et vaffeljern til jul og da ble det såklart vafler på menyen idag. Dette var mitt aller første forsøk på å lage vafler, ei hadde jeg en melkefri oppskrift som jeg synes virket "sunn" nok så det ble til at jeg slumpet sammen noe på egenhånd (basert på pannekakeoppskriften min)
Jeg var jo ikke på slike timer den siste tiden i graviditeten pga bekkenløsning. Jeg kommer nok til å ta med Aksel fremover, men det er greit å gå noen ganger alene først
Har laget en del 10x10 kort i det siste for å bruke opp resteark, her er det 2 stilrene like kort for to vidt forskjellige anledninger. Have made some 10x10 card in the past to use up leftovers by sheets of card stock, here are the two similar cards for two very different occasions
Isgalt er en av de nyere, som kanskje ikke er så lett å få tak i. Hører til skolestfamilen, skolest er en annen fisk som også er en delikatesse, men ikke så vanlig å spise her hjemme
Finn frem syltet ingefær, en tube med wasabi, Nori ( presset tang som brukes til Maki) og en bambusmatte ( disse finner du sammen det andre sushi-relaterte på velustyrte butikker)
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Slik som ettermiddagskaffe eller te med fruktkake til. du tar det du liker. Jeg synes det er en egen sjarm med disse begrepene fra en forgangen tid hvor det virker som om tempoet var roligere og menneskene tok seg tid til slikt
Bruk de nudlene du har i huset -eller liker best, jeg brukte tomatnudler laget med hvete. Verken kyllingkjøttdeig eller nudler har mye smak, med de tar godt til seg smaker som tilsettes
Som oftest forandrer jeg på den vanlige bunnen - denne gangen har jeg laget bunnene helt uten korn og toppingen er noe utradisjonell, men skikkelig godt var det og bunnene ble sprø og fine
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.