Selv er jeg en stor tilhenger – det finnes jo så mange varianter, og man kan gjøre så mye godt og forskjellig med dem, og tilberedningen er stort sett både rask og enkel, og resultatet er som oftest intenst tilfredsstillende å spise
Som topping ble det Angel Feather Icing og litt kanel & sukker på noen. Inspirasjon til å lage disse cupcakes kom da jeg besøkte den fantastiske butikken ” My cinnamon Girl “, som ligger i Stavanger & i Oslo
I oktober når det er fokus på brystkreft lagde jeg rosa sløyfe muffins. Tusen takk til alle dere som følger My Little Kitchen og som legger igjen hyggelige kommentarer her på facebook siden og på bloggen
Så bare fordeler jeg marengsen utover. Pisk til eggehviten blir myk og blank. (jeg stopper før kremen blir så stiv at merkene fra vispen sitter igjen i kremen) OBS
min egne variant av denne retten består at tykke skiver ristet spiralloff, norsk spekeskinke, smørdampede asparges, posjert egg og toppes tilslutt med en syrlig å god holladaise
Jeg skal forsøke å grave fram noe mer interessant fra bak i hjernen min, men så har det seg slik at hjernen min oftest er tilnærmet tom for fornuftige tanker
Så kutter jeg agurken i fire bitteretter det er det tomatene som blir delt i tosiste av grønnsakene er avokadoen der jeg først tar av skalle og tar ut steinen også i skiver og tre skiver andre veinår kyllingfilen steker med olje såkutter jeg frukten
1 stort kålhode. 2 store laubærblad. Del/Bokmerk 1 stort kålhode. 2 store laubærblad. href=””>. Fårikål er bare utrolig digg, og jeg tror mange nordmenn har et veldig spesielt forhold til denne retten
Topping. -JUMMY. Nutellatopping. )Hvit sjokoladetopping. Å mor lager. Gutta mine har virkelig dilla på CupCakes- egentlig kaker i det hele, men CupCakes er favoritten
Lang historie kort, jeg har aldri likt kjøtt særlig bra, foruten om fiske kjøtt. Kjøp deg ei pakke med Pitabrød, et salathode, en boks mais, en agurk, og ellers hva du måtte ønske å ha i din pita
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.