Det har blitt en stund sidensist nå. Legg halve oreocookien i bunnen av hver form, med kremsiden opp. hehe, det har skjedd en del i det siste, så har ikke hatt så mye tid
Sjekk i skuffer og skap før du handlar inn, ofte vert slike heile krydder liggande og slenge i skuffene, og å sende dei ut av tida ved å bruke dei i gløggekstrakt gir god meining
I tillegg skal jeg få nytt treningsprogram i morgen, vi skal i begravelse på fredag, og etter helgen skal vi fortsette på et stort oppussingsprosjekt som har stått brakk ganske lenge
Når tiden er inne slipper du filetene løs i bassenget som lokker med 54 grader og la dem ta noen rolige runder i 18-19 minutter. Bak i forvarmet ovn på 200 grader i 30-40 minutter eller til potetene er møre. Trykkok pastinakk i 4-5 minutter med litt vann og et par klatter smør. 18-19 minutter Når de er ferdig svømt tar du dem ut av posen, tørker dem forsiktig med papir og steker de i varm panne med smør, ett minutt på hver side. 30-40 minutter eller
Jeg er godt i gang med C9, og tenkte å komme med en oppdatering på hvordan de siste dagene har vært. Jeg har ikke veid meg siden dag 1, men jeg skal veie meg igjen på dag 10 og se hvordan resultatene ble til slutt. ⋅ Oppdatering på dag 1 og 2. Innlegget Oppdatering på C9 dukket først opp på Amanda Sørum
Så smurte jeg med smør, salt og pepper på utsiden, det var det eneste fettet jeg tilsatte. Ellers stekte jeg kalkunen slik jeg alltid gjør, først på lav temperatur(100-120 C). Så snudde jeg kalkunen og stekte 1-1,5 t videre til den var ferdig
Tre liter økologisk soyamelkEn kasse Bionade - økolgisk leskedrikk uten alkoholØl fra Lervik, det lokale bryggeriet jeg tar bussen forbi hver morgenEn liter økologisk eplejuice, også lokalprodusertNaturfrisk - liksomcola med rene ingredienserRøkt paprikapulver som lukter og smaker pølser og bacon (kremt)Økologisk vaniljepulver til rå sjokoladeTo og et halvt kilo økologisk quinoaEn halvkilo økologiske mandler som smaker marsipanEn god neve økologiske cashewnøtterNoriark til verdens beste veganske makiog to pakker tørket sjøgress som jeg ikke aner hva jeg skal bruke til
Det går med en god del timer på kjøkkenet i løpet av ei veke, men døgnet kunne gjerne våre litt lenger, så eg kunne tilbringt enda meir tid der eg lika meg aller best
Skru ned varmen på kjelen til fisken, slik at det ikke lenger koker. Årsaken til dette vil jeg forklare nærmere i dette innlegget, samtidig som jeg presenterer Kokebloggens siste måltid fra kjøkkenet i Fjellsbyveien
Lengesiden jeg har vært støl. Har også fått en pakke med treningstilskudd fra gymgrossisten. Forskning viser at kjemien i hjernen, hormon- og immunsystemet er svekket under hard trening
-) Siste oppskrift finner dere nedenfor, det er den utrolig gode sjokoladekaken jeg nevnte i høst. -( Det viser seg at det blir for mye å rutte med for denne småbarnsmoren
Mangler du imidlertid klubbe og annet stampeutstyr kan du bruke kun hendene, men må da massere kålen til den slipper væsken noe som kan ta litt lenger tid
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.