En gang i blant får man lyst på kantarel, men man er ute av stand til å komme seg til skogs. På slike dager er det utrolig befriende å ha lokale grønnsakshandlere med søndagsåpent som fører kantareller
Dette er et tema jeg har sirklet rundt lenge. Barn med diabetes kan i stor grad leve som andre barn, det er bare noen ekstra hensyn å ta, litt ekstra oppmerksomhet
Jeg vil dog presisere at dette ikke er ment som noen helårsdiett, men mer et eksperiment for å vise at det går an å leve på annet enn nudler når lommeboka nærmer seg tom
Det går altså an å leve en uke på 10 kroner dagen. Det er klart for den store finalen. De neste dagene kan nok bli litt tunge og triste når vi ikke har den daglige 10 kroners-menyen fra min storesøster å se fram til, men jeg skal prøve å følge opp så godt jeg kan
Med engang du har satt pannen i ovnen setter du potetene til koking, de skal koke i 15 minutter, stikk med en kniv og ta de av så fort de er gjennomkokt, koker du for lenge sprekker og smuldrer potene opp
) I dag bakte vi disse og koste oss til lunsj, vi var gode og mette lenge etterpå. Horn med ost og skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten
Innimellom så treffer man på en oppskrift som virkelig gjør kakebakerlivet verdt å leve. Denne kaken her er hentet fra boken Slikkepott av Lise Finckenhagen og går under navnet konfektkake
Skikkelig saftig, metter lenge og full av proteiner. Her går det så det suser nå om dagene. 5kg ned runde 1 er i gang, runde 2 skal få mail av meg i dag og om det hele fortsetter å gå på skinner troooor jeg at jeg kan få til en ekstra gruppe i mai
Kok opp glassnudlene (de skal ikke koke lenge). Oppskrift. Vårruller. 27. 02. 2016 kl. 16. 11 i. Blogg. Oppskriften på vårruller har jeg delt med dere før, men her kommer en oppdatert versjon med nye bilder og litt endringer i oppskriften
Pisk lenge (ca 20 min) med mikser til du får en tykk og stiv marengs. Stek kaken i ca 2 time (denne kaken trenger litt lenger steketid enn en vanlig, rund pavlova). Pisk lenge (ca 20 min) med mikser til du får en tykk og stiv marengs. Stek kaken i ca 2 time (denne kaken trenger litt lenger steketid enn en vanlig, rund pavlova)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.