Lefseruller med laks. Veldig god fingermat på et tapasbord, koldtbord, til kveldskos eller å servere om du venter gjester og har lyst å ha noe lett å spise på
Etter en opprydning i fryseren fant jeg en pakke med noen tortillalefser og sammen med noen rester fra kjøleskapet ble dette en riktig så god kveldskos
Slike lefseruller er alltid populære enten det er på tapasbordet eller på koldtbordet, de smaker nydelig til en velkomstdrink ellr en cocktail og det er det fatet på tapasbordet som først blir tomt
Etter inspirasjon fra disse populære "lefserullene" til Kristine Weber, som visstnok kan brukes til alt (burriots, tacolefser, rullekake, crêpes, loffskive etc), så prøvde jeg meg på min egen vri i går kveld
Populære innlegg. Instagram August 2014. @mitt_liv_som_Toril Her er en liten oppsummering av bildene mine på instagram i August 2014 Bli gjerne følger på min si
Jeg er vokst opp med mammas sprøstekte skinkestek og hjemmelagde surkål på julaften. Jeg tror mamma og pappas endret sin tradisjon fra ribbe til skinkestek fordi vi barna ikke likte så godt ribbe - det var for mye fett
Nydelige tykklefser med brunostkrem. Myke, deilige lefser smurt med en uimotståelig brunostkrem. ♥. Er det en godbit dere måå prøve til jul, er det definitivt disse lefsene
Myke lefser, veldig enkle å lage. 05. 12. 2015 kl. 17. 13 i. Jul. 7 kommentarer. Jeg skulle lage lefser til tapas. Lefser som skulle fylles med laks og kremost,men hva om halvparten kunne fylles med søtt fyll
1. Lørdags-tapas. I dag er formen mye bedre, hurra for det, og jeg kan fortelle litt om lørdagen. På lørdag hadde vi enda besøk av Mats, og vi hadde lyst til å spise noe godt og ikke helt vanlig
Det blir mange store og små selskabeligheter i desember. Det er viktig å ikke bli lei julematen før jul, så da kan man jo kanskje servere julemat som “juletapas”
Det er romjul og nyttårsaften nærmer seg. I dag skal du få tips til varierte og gode småretter og fingermat som passer perfekt til tapas eller tilbehør i selskap, og ikke minst nyttårs middagen
Dette er virkelig prikken over i-en når det gjelder marmelade til ost, og ikke bare til ost, men denne marmeladen smaker utrolig godt på lefseruller sammen med spekemat og til tapasbordet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.