Vel, det er en sannhet med visse modifikasjoner. De første blomkålene ble utviklet av araberne i middelalderen og selv om det kanskje ikke er den første grønnsaken vi forbinder med mat fra Midt-Østen, brukes den faktisk en god del
Ovnsbakt blomkål med hvitløk og parmesan Save Print Passer til kjøtt og fisk. Bland sammen med hvitløk, olivenolje, cayennepepper, paprika og sitronsaft, smak til hvor mye cayennepepper du vil bruke
Blomkål med skinke/bacon og hvit kremet ostesaus. Dette er en sunn middag med lite karbo som til og med ungene mine synes var god, og de var spesielt glad i den hvite kremete sausen
Smelt smøret i kjele, rør inn hvetemelet og spe med litt og litt melk mens du rører ekstra godt. -) Sausen må ikke være for tykk, som vaniljesaus, kanskje, så prøv deg frem med melkemengden
Blanda ner skampi och stek i ugn eller i panna några minuter. 20st skampi(kokta eller råa)1 msk vitlökspurre1 chili fin skivad1 dl olja2 tsk currypasta1 msk persilja(kan ha torkad)Blanda allt utom skampin väl
Jeg har eksperimentert med litt forskjellige krydre på blomkålen og det meste blir godt, men denne varianten med hvitløk og mandler synes jeg er helt nydelig
Baka med godis är uppskattat och de här kakorna är dessutom hur enkla som helst att röra ihop. Blanda socker, havregryn, kokos, vaniljsocker och mjöl i en skål
Krydre med muskat, salt og pepper. Hell over den ferdige sausen og strø godt med revet ost på toppen. Smelt 2 ss smør i en kjele, visp så inn hvetemel, og spe ut med melken under omrøring
Dem er god med skallet på). Dekker til med aluminiusfolie og steker på 160C* i ca 1,5 timer. Denne potetgratengen er fantastisk god og den passer som tilbehør til all slags kjøtt og grillretter
Rens blomkålen og legg den i en skål/bolle med litt salt en halv times tid før du skal koke den. Lag hvit saus ved å smelte smøret, rør inn hvetemelet og spe med melk og matfløte litt etter litt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.