I dag har jeg bakt Ingers lavkarbobrød, oppskriften så både enkel og grei ut og det er den. Dette ble riktig så gode brød for de som lever på lavkarbodiett, og for oss andre, gode på smak, og enkel å skjære fine skiver av uten å smuldre
Dette er minner og inspirasjon fra turen til Danmark tidligere i sommer, der blir denne salaten ofte servert til "morgenmad", eller til frokost, den ligner litt på vår vanlige rekesalat, men den er rikere på smak, og jeg synes den er mye bedre
Jeg har prøvd å gjenskape den her, og fått til noe som ligner selv om det ikke smaker helt likt. Den er frisk og god og smaker selvsagt litt spicy på grunn av wasabien, men du bestemmer selv hvor mye wasabi du vil bruke
Finhakk purre, paprika og rødløk, og bland det inn med mager kesam. Rekesalat servert i salat med egg. Ha så i litt himalayasalt, ønsket mengde hvitløkspepper og litt sitronsaft
Nå er det veldig lenge siden jeg har publisert oppskrifter her, det har rett og slett vært så travelt at jeg ikke har fått tid til å sette meg ned med bloggen
og spesielt de sunnere variantene. og sunt. og veldig lett å lage da det ikke skal heve. Visp egg, crème fraiche og solsikkeolje sammen i en bolle, tilsett frø og kruskakli og bland godt
Dersom du bruker reke i lake, må du skille rekene fra laken og la dem renne av seg. -Regine-. Skallet fjernes, sørg også for at den harde kjernen fjernes
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.