Til slutt vendes også sjokoladebitene inn. Bruk spiseskje til å forme deigen til topper. Ovnen forvarmes til 175 grader C. Stek så i ovnen i 12-15 minutter inntil gyldenbrune og faste
Miks sammen bringebær, saft og vann til du får ønsket konsistens og smak. #spisogspar #blogg #matglede #helse #mat #smoothie #diabetes #kosthold #lavkarbo #bringebær #mamma #familie #funsaft #Bergen #hverdag #helg #sol #bilde #foto
Litt før jul fant jeg oppskrift på lavkarbo punsjboller, og de har blitt laget mange ganger etterpå for å si det sånn, med små justeringer underveis, til jeg fikk den riktige smaken, konsistensen og sødmen
Visp eggehviter til en fluffy krem som kan stå av seg selv. Lavkarbo kremkake. Visp kremfløte til krem som du topper den avkjølte kaken med og pynt med friske bær
mai serverer jeg gjerne koldtbord, og er det noe som passer til det meste der så er det potetsalat. Bland så sammen alle ingrediensene, og ikke minst smak til
Visp egg og sukker sammen, tilsett rømmen og visp godt. Lavkarbo desserter. Visp sammen ingrediensene til en litt tykk vaffelrøre, tilsett mer fiberhusk visst røren er for tynn (fiberhusk er som et bindemiddel), og stek de gyldne (jeg smurte jernet med smør) i et vaffeljern
Utrolig nydelig og bør prøves til alle som liker typen rekesalat/skalldyrsalat med dill og rødløk. Jeg ville lage noen lavkarbobrød (inspirasjon hentet fra Carolines hamburgerbrød) da jeg hadde skikkelig lyst på scampi, dressing og brød
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.