Dette er et saftig, velsmakende og godt brød. Spesielt egnet for de som ikke tåler hvitt mel. Et brød som stabiliserer blodsukkeret og gir en metthetsfølelse som varer
Lavkarbo-brød blir jo aldri som vanlig brød, men det er ikke noe problem å vende seg til det, jeg synes det smaker godt, og når man tenker på alle helsefordelene ved å ikke spise vanlig brød, så er det verdt det
) ------------------------------------Nydelig lavkarbo-brød som er veldig saftig. I går hadde vi tomatsuppe, jeg lager den aldri helt lik og i går fikk vi brukt opp litt fra fryseren
Server med lavkarbo-brød, mmmmmmm. Enkel, men kjempegod omelett. )Oppskrift til 2 porsjoner. 3 eggca 2 ts seterrømme1 fedd kvitløk - finkuttseltinsaltpeppermixoregano4-5 skiver pepperonipølseSkjer opp pepperonipølsene i mindre bitar,brune dei litt før du har over eggeblandinga
Mitt favoritt lavkarbo-brød. 06. 11. 2018 kl. 25
-
Ingen kommentarer
Hei. Dette brødet fikk jeg oppskriften på fra sviger-familien fra Brasil som kom på besøk til jul i fjor
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.