Deravnavnetpulledpork som egentlig betyr plukksvin. Uansett så virker det som populariteten til denneretten bare stiger, man får kjøpt det «overalt» Man får også nå mange ulike varianter avpulled-retter, bl
En fantastisk klump med kjøtt som du bare drar av i biter. sammenmed nystekt loff og coleslaw. Smak til med worchestersaus/eddik, kaffepulver (forsiktig ) pepper
Kål, gulrot og eple rives på rivjernBland majones sammenmed creme fraiche, sitronsaft, sukker, H. Langtidsstekt svinenakke er fantastisk mørt og smakfullt kjøtt
Gni svinenakken godt inn meddennekrydderblandingen. Måtenpulledpork tradisjonelt lages på er ved å gni kjøttet inn i en «dry rub», en såkalt krydderblandingog la den ligge i dette en stund
Jeg serverte pulledporkmed ovnsbakte søtpotetet, rødløk, maiskolber, den sykt gode sausenog. Bruk en stor ildfast form og sett på lokk eller dekk denmed stekefolie før steking
Jeg varmet opp kjøttet i litt avden gode sausen fra Crock-Pot gryta i går og serverte tortilla med. Du får også kjøpt 'ferdig laget' pulledpork, menden du lager selv blir mye bedre
Jeg varmet noen fullkorns tortilla og la opp lagvis medpulledpork, coleslaw og guacamole. Jeg vet at jeg kanskje burde laget den fra "scratch" med svineknoke osv osv
Det beste er hvis du tar den ut avstekeposenden siste timen, og steker den på grillen på indirekte varme mens du snur den ofte, ogpenslerdenmed barbequesaus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.