Denne dippen var Andreas Viestads favoritt da han besøkte meg i vår – og en god venn av meg som har vokst opp med denne dippen til frokost hver dag mener min versjon er bedre enn noen andre han har smakt
Tips og triks tilkjøkkenet jeg har plukket opp på veien. I den grad det fantes oppskrifter fra regionen må det være lov å være så ærlig at det meste var et stykke fra slik jeg var vant til å spise den, tydelig tilpasset smaker og teksturer vi i vesten kjenner fra før i sånn grad at det som er typisk for regionen nærmest forsvinner helt
Noen som vet hvor jeg kan få tak i en gjennomsiktig lampekuppel med mønster. Jeg er stadig igang med prosjekter, og føler at ingenting er ferdig, så derfor har det tidligere bare blitt stillbilder
Noe som passer perfekt tilkjøkkenet mitt. Er kanskje ikke så mange som sitter å leser blogg så tidlig om morgenen, men når man er småbarnsforelder så må man blogge når det er tid til det
henger de utstilt ut året. Peace maleriet har jeg malt,og flere av mine bilder finner du HER. Så fornøyd med den nye lampa (Home&Cottage) over sofa bordet
Gratulerer også til alle de andre vinnerne (og nominerte. For nye lesere til Et kjøkken i Istanbul anbefaler jeg en titt på innleggene nedenfor, hvor jeg har samlet noen av de beste og mest populære innleggene fra bloggen
Ovnsbakte rotgrønnsaker passer utmerket til det aller meste av kjøtt og fisk. Viltgryte er ikke typisk sommermat, men når gradestokken ikke tillater shorts og bæris passer den utmerket
bland de grove melsortene og sesamfrø, og tilsett gjær. tilsett deretter hvetekornene og bløtevannet. bland alt sammen til du får en ganske så løs deig, og deretter tilsett hvetemel til det går an å arbeide med deigen
Så da ble det å rigge seg til på mini-bordet på kjøkkenet ♥. Fikk jo med to sett gardiner av fineste Veronika da jeg kjøpte gardinene hennes, den ene gardina brukte jeg til lappeteppet til lillebror og nedenfor ser du hvordan lampeskjermen ble av den ene halvparten av den andre gardina
Tilsett kaldt vann og bland det lett sammen med en skje eller sleiv. Avkjøles på rist. Trykk deigen utover til et rektangel, og brett inn hjørnene mot midten som en konvolutt
Hvis du ikke har en matmølle (knivbollen tilstavmikseren) kan du fint knuse kjeksen for hånd. Kjør romtemperert smør, kjeks og litt kanel noen sekunder i en matmølle, til du har fått en smuldrete konsistens på kjeksen
Rør om av og til. Sett til side og hent frem en ren skjærfjøl. Ha litt mer olje i gryten og stek sopp og løk noen minutter, til løken er blank og myk og soppen har krympet en del
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.