og chevre fraHaukeli. Rosmarin (Rosmarinus officinalis, flerårig urt fra leppeblomst-. Vaktel fra Vaktelgården utenfor Kongsberg er deilig med rosmarin
Alt mulig fra kjøttkaker, via koteletter til langtidsstekt lammeknoke, biff eller påskelammesteken. For framtiden kommer jeg til å prøve å bruke almuniumsformer, de kan du kaste etterpå
180 g mild chèvre, gjerne Haukeli naturell. Varm ovnen til 200 ºC. Smuldre eller mos osten i en bolle. Bland inn hakkede soltørkede tomater, urter , salt og pepper
Vaktel (fra Vaktelgården utenfor Kongsberg) er deilig med rosmarin og chevre fraHaukeli. Rosmarin (Rosmarinus officinalis, flerårig urt fra leppeblomst-
Legg laksen opp på eit fat saman med løken, som også blir sylta med denne framgangsmåten. Tine sin variant heiter Haukeli, finn du den i butikken så ta den med heim og putt den i salaten
Chèvre betyr geit på fransk, og dermed er chèvre en fransk geitost. La valnøttene karamelliseres i noen minutter før du har dem på et bakepapir og skyver de litt fra hverandre slik at de ikke stivner inn i hverandre
Vaktler fra Vaktelgården utenfor Kongsberg er deilig med rosmarin og chevre fraHaukeli. Rosmarin (Rosmarinus officinalis, flerårig urt fra leppeblomstfamilien)
Påskens mattradisjoner kan vi hente både fra Norge og utlandet, mangfoldige som de er. Lammelår fra Piemonte innsmurt med en blanding av hvitløk, smør,
Fjern frø/kjøtt fra chilien og hakk fint. SALAT MED TRØKK OG GEITTil 6 personer2 chevreost, bruk gjerne den kittmodnede fraHaukeli. 2 chevreost, bruk gjerne den kittmodnede fraHaukeli
Lokalmat med kjøtt og flesk fra Edland Kjøtt på Haukeli. Den salte og røkte lammebogen i skiver er lagt i vannet sammen med sjalottløk, noen friske laurbærblader (fra drivhuset) og persille
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.