Det skyldtes sannsynligvis en saus med kraftige urtesmaker (laget av blant annet hjertesalat), nøttesmør, skiver av trøffel og frityrstekte potetstrimler
Sil av potetstrimlene og tørk dem med kjøkkenpapir, og stek dem lysebrune. Vask og skrell potetene. Varm frityroljen i en kjele eller panne med høy kant
Vi lagde asparges med spekeskinke, kjøttboller, fylt sopp, bakte mini-poteter, hummus og guacalome. Jeg var nok litt forsiktig med krydderet for de hadde litt lite smak, men da vet jeg det til neste gang
Krydres med salt og pepper. (Her kan du begynne å leke med å snu de i luften om du tør. Og det er lett. Kan godt ha en finhakket/presset hvitløk oppi også om du liker det
Serveres til lammekakermed potetgrateng. Hakk løken og bland den med olje og eddik. Drypp vinaigretten over bønnene og strø over litt flaksalt og pepper
Server med tartarsaus (remuladen), potetstrimlerog ketchupmajones. Vend fisken i maisenna før du dypper torsken i tempurarøren og friterer i varm olje til fisken er gyllen og sprø
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.