Det der med å lage en grønn salat er en enkel sak, men å få variasjon er egentlig litt vanskeligere. Men den smakte godt sammen med kylling-curry på lørdagskvelden
Smak til med salt og grovmalt pepper. Legg agurk, tomat, salat, rødløk, fetaost og oliven i en bolle. Skrell av av grønne på agurken og del den i biter
Fyll så med det du liker av pålegg og salat og urter og da er det klart for å nytes. Del agurken i to like store deler og skrap ut med en teskje frøene i midten
Sylteagurkmed dillkroner og hvit pepper. Hjemmesyltede agurker gir status i syltekretser og smaker uovertruffen både på pateer og posteier, i julens potetsalat, finstrimlet i råkostsalater eller til vegetarisk nøttepaté
Ha cashew i salaten sammen med finklippet koriander. Topp med cashew nøtter og frisk koriander. Strimle spisskålen, agurk, paprika, løk, vårløk og chili og ha i en stor bolle
Skyll alle grønsakene godt, ha i ca halve pakken med ruccola. RuccolaSmaks tomaterAgurkSukkererterValnøtterPinjekjernerGrønne olivenFetaost (gjerne den Apertina fra Arla)Fingersalt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.