Laksecurry
Mat og Reiser
Mat og Reiser
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4. Det er i alle fall ikke for sterkt med
  • 1 pakke salmalaks eller Frøyalaks, ca 5-600 gram 1 rødløk, grovhakket
  • 1 søt paprika i strimler
  • 1 tommel frisk ingefær, finhakket
  • 4 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 rød chili, finhakket
  • 1/2 pakke, ca 100-200 gram spinat
  • 1/2 squash i små terninger
  • 3-4 ts thai currypaste
  • 1 boks (400 ml) kokosmelk (ikke light)
  • 2 1/2 dl fiskekraft, for eksempel Jacobs
  • 1 ts fishsauce
  • 2 ts soyasaus
  • 1 ts sukker
  • Saften av 1/2 – 1 lime
  • Koriander
  • Jasminris

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.