Det var salg på salmalaks i butikken, derfor har jeg brukt det denne gangen. Alltid kjekt med billig mat som straks går ut på dato – det smaker jo like godt.
Her kommer en enkel, men god hverdagsmiddag medlaks. Vi spiste små poteter og salat som tilbehør, men har du barn som elsker ris, passer det riktig så godt til denne lakseretten, som er en fin måte å få barn til å spise både spinat og fisk på
Kremfløten gir en nydelig saus som,spinaten smaker nydelig sammen medlaksog ris. Kok opp vann med litt salt, ha i spinaten og vent til den faller sammen
Laksog spinat er godt sammen, ogmed litt hvitløk og tomat, så får vi hele smaksregisteret servert. Legg laksefileter i ildfast form, legg tomater over filetene, og ha over spinatstuingen
Så ofte som vi spiser laks er det bra det er sunn mat,vi spiser ikke laks bare til middag heller, men ofte laks i en eller annen variant til lunsj også
sammen med. 1 kg laks i 1 cm tykke skiverLasagne platerI en panne sauterer jeg1 fedd presset hvitløk sammen med 500 g hakket spinat i ca. 1 ss smørKrydrer klype muskatt, salt og pepper1 liter hvitsaus(bruk pose eller lag en fra grunnen av)Skiver med ost for å dekke til formenLegg dette lagvis som du gjør med en vanlig lasagne avslutt med lasagne plater, saus og et lag med ost,salt fisken lett mellom lageneog bak i ovnen i 30 min på 200 grader celsius Ca. 1 kg laks
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.