Jeg har lakrispulver på en tallerken, så legger bare alle kulene oppi der til jeg er ferdig så jeg kan vaske hendene og riste tallerken lett så kulene blir fylt med deilig lakris
Hei igjen, og takk for hyggelige kommentarer på forrige innlegg – godt å vite at man kan lette litt på hjertet og få så mye godt tilbake, ikke minst få delt erfaringer
Før det drar jeg et par dager til Vilnius, følg med på Instagram. I kveld ville jeg bare gi dere et lite tips nå som butikkene begynner å fylles opp av dadlerog fikener
1 dl valnøtter1 ss carobpulveren liten klype salt1/2 ss kokosolje1 ss honning1/2 ss olivenolje2 ss lakrispulverKjør valnøtter i en blender til fint mel, tilsett så de andre ingrediensene og kjør blenderen igjen til en masse, smak til med lakrispulver
Vegansk smørmed trøffel og safran – oppskrift. Et vegansk smør vil aldri bli som ekte meierismør, men med de rette smakene havner det sannelig høyt på pallen
Ellers er også baconsurra paprika eller chili med kremost en favoritt hos oss. Denne er veldig god fordi den kombinerer det salte fra bacon med det søte fra dadlene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.