Bland soyasaus, bbq-saus, honning, hvitløk og ingefær i en brødpose. Tilsett kyllingklubbene, knyt igjen posen, og rist slik at alle kyllingklubbene blir dekket av saus
Finhakk løken og skjær noen snitt i kjøttet på kyllingklubbene. Bland lønnesirup, chilisaus, hakket løk, eddik, sennep og Worcestershiresaus i tett plastpose
Det er en rask rett å lage dette her, kyllingen legges i marinade kvelden i forveien, eller om morningen og får stå i kjøleskapet slik at den får en fantastisk deilig smak
Kyllingklubber er virkelig snaddermat, her har kyllingklubbene ligget hele dagen i en deilig marinade som har gjort klubbene møre og gitt de en fantastisk god smak
Det nydelige været har satt inn, og grillen er flittig i bruk. På grillen hadde vi kyllingklubber. Det kan være godt å variere tilbehøret litt, i dag laget jeg en enkel pasta salat i en variant som også mine barn liker
salt og pepper. Legg de delte søtpotetene i aluminiumsfolie og hell over litt olivenolje. Krydre med salt og pepper, fordel biter av hvitløk rundt omkring og topp med sjalottløk og saften fra sitron
Server nystekte, sprøe kyllingklubber på en seng av nudelsalat og nyt. Salt og pepper. Hell griljermel på en liten asjett og bland inn krydder etter smak
Når du blander krydderet selv i en morter smaker og lukter det helt utrolig friskt og godt. Klubbene er akkurat passe sterke av chili, friske i smaken av søte korianderfrø og en anelse lakrisaktig av fennikelfrø
finhakk løken og skjær noen snitt i kjøttet på kyllingklubbene. Ca 1 kg kyllingklubber 1 dl lønnesirup 1/2 dl chilisaus 1 liten løk 2 Ss eplesidereddik 1 Ss sennep 1 Ts worcestershiresaus
salt og pepper. Legg kyllingklubbene i sausen, og la de gjerne ligge der og godgjøre seg et par timer. Jeg serverte her sammen med en enkel salat og ris
Det går mot vår, men fremdeles regner og blåser det godt her i Sandnes. Jeg ville lage kyllingklubbene annerledes enn vi pleier hos oss, og kom frem til at jeg ville servere dem med couscous salat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.