Dette er en indisk kebabvariant med kyllingkjøtt i marinade av moste urter og krydder. Retten er rask å lage og smaker himmelsk av fersk ingefær, chili, hvitløk, koriander og mynte, samt de varme indiske krydderne spisskummen og garam masala
Trinn 1 Bland kyllingkjøttdeigen med finhakket chili og hvitløk. Form til avlange boller, ca. 2 stk pr. person, og stek dem i en panne med olivenolje i ca
Kyllingkebab med tzatziki og peanøttsaus 2016-03-15 14. Hei dere. Dagens middag inneholder litt av hvert av den enkle grunn at jeg ikke klarte å bestemme meg
Kyllingkebaben. Som jeg nevnte i går er dette den aller beste kebaben jeg noensinne har spist. I tillegg er det veldig enkelt å lage, så om du enda er i tvil om hva som skal stå på menyen i kveld er dette en god anbefaling fra meg
Denne oppskriften er et resultat av inspirasjon fra Linn. Takk til deg. ) Er så gøy når man klarer å komponere noe skikkelig god kose/helgemat som att på til er laget fra scratch og sunn
Kyllingkebab. Posted by torill. Tweet. Det er vel ikke mange som aldri har smakt kebab, det virker som det er flere kebabkiosker enn pølsebuer enkelte steder
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.