Man skal kanskje ikke skryte for mye av maten man lager selv, men disse kyllingburgerne var så himla gode at endorfinene mine løpte lykkelig løpsk rundt i hele kroppen
Server til hamburgere, kyllingburgere, til grillmat, på salat eller på pizza. Hjemmelaget dressing er raskt å smelle sammen, men blir best om den får stå noen time å trekke til seg smakene, eller over natten
Resultatet ble 4 velsmakende kyllingburgere, crispy på utsiden og saftige på innsiden. Det er sjeldent jeg lager tex-mex fra bunnen av, relativt sjeldent jeg spiser det og – men da Matbloggsentralen la ut ukens utfordring fikk jeg veldig lyst til å henge meg på
Hjemmelaget Kyllingburgere i pitabrød er skikkelig helgesnadder. Lag en Hjemmelaget Hvitløksdressing til å ha på, varm pitabrød i ovnen og lag en chrispy salat å ha til
Smaken ble helt grei, men skulle jeg noen gang lage dette en gang til så vil jeg bruke kyllingbryst skåret i passende stykker og forbeholde kyllingkjøttdeigen til kyllingburgere
Til 4 kyllingburgere. Oppskrift fra februar. Veldig god. Selv så spiser jeg ikke kjøtt og fugl lenger, men jeg husker at denne burgeren var spesielt god
Kyllingburgere er kjempesunne, rimelige, barnevennlige og mye, mye bedre enn ferdigkjøpte. Hamburgerne er ikke helt hjemmelaget før du har laget kjøttet også
hamburgere, kyllingburgere eller biffsandwich. Chiliaïoli er aïoli med piff. Nydelig til fisk og skalldyr og jeg bruker den gjerne også som dressing til f
Å lage mat handlar om å balansere mellom søtt og salt, sterkt og mildt, surt og bittert. Dei beste måltida får ein når balansen mellom smakselementa er rett
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.