3. 1/4. 3,5. 3,5. Varm til det er ca 37 grader ( om du har fersk gjær er det veldig viktig at. 3. 1/4. 3,5. 3,5. I. dag fikk jeg spørsmål om ikke jeg hadde lyst til å lage vafler, og det fristet
Det ble tid til Filofax, og sakene mine måtte få en plass på Instagram de også, Washitape til å dekorere med og fine skrive penner til å skrive ofc og å tegne/dekorere med
Ha en fin onsdag, folkens. - 250g torsk (jeg brukte fersk torskefilet)- 200g reker- 1ts JBK-mel- 1-2 egg- 150g cottage cheese- 50g tyrkisk yoghurt- 1stk dampet blomkål- 1ts sennep- 1-2 stk brødskive (jeg brukte lavkarbo brød fra Sverige som jeg stekte sprø i en tørr panne)- Parmesan (mengde etter eget ønske)- Salt, pepper, muskat, 1/2 buljongterning- Vårløk- Karri Slik gjør du. 3. 30 minutterNYT
Det er onsdag og her kommer et aldri så lite mat-tips. 3 ss melk/ fløte /vann/ soyamelk. ca 1/2 pepper. Pakk den inn i bakepapiret og legg den i kjøleskapet i ca 30 minutter for at formen holder seg bedre og lettere å skjære opp. 30 kommentarer. 3 ss melk eller vann/soyamelk. 1/2 pepper. 30 kommentarer
Se og Hør var hos meg en tur på onsdag og tok noen bilder til en reportasje. 1/2 ts bakepulver. 1/2 ts natron. 3 egg. sjekk etter 30 min. 300 gram mykt meierismør. 1/2 ts bakepulver. 1/2 ts natron. 200 grader i ca 40 min sjekk etter 30 min. 300 gram mykt meierismør
300 g kokesjokolade. #jul #advent #onsdag #konfekt #godt #søtt 400 g marsipan. 300 g kokesjokolade. Hvert år liker jeg å prøve meg på noen nye julegodter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.