Rull deigen sammen, og legg den i en kringlemed skjøten ned. Tilsett så smør etter at deigen har ”samlet” seg (tar litt tid før smøret blander seg med resten av deigen, men ha tålmodighet)
D. e. l. p. å. F. a. c. b. o. k. S. u. r. d. i. g. n. v. t. s. m. h. M. E. ,. f. ø. J. (. ). j. H. y. æ. I. N. U. /. -. P. A. V. T. B. 1. 0. 2. 3. 4. R. L. 8. 5. k l. d l
Den har blitt oppbevart kaldt, men ikke blitt matet eller bakt med på flere uker. I dag har jeg prøvd å vekke surdeigen min til live igjen, etter en lengre sommerferie
For å få slike "groper" bruker du kun en saks og lager snitt jevnt rundt på kringlen. Dette måtte vi såklart feire med oppussing og baking i helgen som var
Dere som følger meg på Instagram har fått med dere at jeg har begynt å bake medsurdeig. Her skal jeg prøve å komme med et enkelt og forhåpentligvis inspirerende svar
Å bake medsurdeig kan fort bli en lidenskap. Brødene du etter hvert klarer å få til, vil være av en helt annen verden med tanke på hva du får kjøpt i butikken
Kringlene er glutenfrie og er dekt med ristede sesamfø som gir en himmelsk nøttete smak. Vi har jo ikke hadd sol på mange uker, så jeg nyter hver en time med dagslys
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.