- 800 g svinekoteletter. Svinekoteletter i sterk tomatsasus (2). Svinekoteletter i sterk tomatsaus2. Svinekoteletter i sterk tomatsasus (3). 800 g svinekoteletter
Jeg brukte ferske naturelle svinekoteletter i hjemmelaget brun saus, som også er glutenfri. - 2-3 svinekoteletter eller nakkekoteletter, eller etter behov- 2-3 poteter, kokte- 1/2 stk brokkoli, blandsjert- 1 stk gul løk, finhakket- Litt smør, til saus- 1 liter vann- 1 stk kjøttbuljong terning- Sukkerkulør. - Kokkeliten 2-3 svinekoteletter eller nakkekoteletter, eller etter behov- 2-3 poteter, kokte- 1/2 stk brokkoli, blandsjert- 1 stk gul løk, finhakket- Litt smør, til saus- 1 liter vann- 1 stk kjøttbuljong terning- Sukkerkulør
Deilige saftige og møre svinekoteletter med brun saus. De siste årene har svinekoteletter vært noe som kun har blitt brukt på grillen, ofte med det resultatet at jeg angrer på at jeg ikke kjøpte nakkekoteletter isteden
Kreolsk fiskesuppe. 01. 03. 2016 kl. 15. 20 i. Middag. 3 kommentarer. Jeg har absolutt fått litt sansen for kreolsk mat, den kraftige smaken fra herlige krydder, ja det er jo bare så nydelig
Heisann. Vi hadde ørret med kremet spaghetti, erter og brokkoli til middag i dag, men det rakk jeg aldri å ta bilde av så jeg har hentet frem en deilig middag fra arkivet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.