Kremet kyllingsuppe med mais og nudler
nemi86
nemi86

Kremet kyllingsuppe med mais og nudler

  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 5 1 vurderinger

Ingredienser

  • For 2 porsjoner
  • • 2 kyllingfilet skjært i tynne strimler
  • • 1 boks hermetisk maiskorn
  • • 1 pk kremfløte (ca 3 dl)
  • • 2 knuste terninger hønse/kyllingbuljong
  • • 8 dl vann
  • • Valgfri type nudler
  • • Maisenajevning eller meljevning
  • • Gjerne finhakket rød chilli
  • • Ønsket krydder (jeg bruker paprika- og chillipulver)

Instruksjoner

    1. Ha vann i en stor kjele, og bland buljongen og halve kremfløten i. La koke opp

    2. Ha i kylling og mais, og la småkoke i 10 min.

    3. Tilsett resten av fløten, samt jevning for ønsket konsistens. Ha i ukokte nudler.

    4. La småkoke ytterligere 10 min, smak til med salt/pepper mot slutten.

    Serveres gjerne med sprøstekt bacon og hvitløksbaguetter til.

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.