Disse er så gode, så de må komme i reprise nå – så du rekker å lage de til jul! Beklager det gamle, dårlige mms-bildet, jeg har ikke bakt de til jul i år enda, og har ikke fått fornyet bildet.
Tagatesse som brukes i oppskriften, gir en seighet til kransekakene. Du kan velge å bruke kun sukrinmelis (sterkere smak og ingen seighet) eller kun tagatesse – bak etter din smak og behag!
Jeg ser at dette innlegget fra i fjor har de siste dagene vært et av de mest populære. I kveld har Øystein og jeg laget to stk karamellpuddinger som skal serveres her i juleselskap i morgen
Disse er så godt som helt like «vanlige»kransekakestenger, i hvert fall sånn som jeg husker dem. Etter mye prøving og feiling de siste 2-3 årene har jeg nå endelig klart å lage skikkelig smakfulle søte og seige kransekakestenger, takket være det nye produktet til Funksjonell mat
Søte, seige, vidunderlige kransekakestenger. I julen er derfor svært viktig at minst én av kakeboksene til en hver tid er fylt til randen av kransekakestenger
Kransekakestenger hører egentlig heile året med, men blir vell spist ekstra masse rundt juletider. Er du glad i kransekakestenger anbefaler eg å doble eller triple oppskrifta når du først er i gang -
I går var det ro-regatta i Glasgow og det var min klubb som arrangerte det. Vi som deltok måtte derfor bake kaker for å selge så klubben kunne få litt ekstra inntekter
Må bare legge inn en reprise av disse. ) Jeg blir så glad av alle fargene. Flower Power Cupcakes eller Blomsterbarn Cupcakes som jeg har omdøpt dem til
Husker dere denne. For ganske mange måneder tilbake prøvde jeg meg nemlig på en litt annerledes variant av disse speltlompene vi har blitt så innmari glade i
Hei fredag. Et lite repriseinnlegg på bloggen i dag. Mitt mest leste innlegg etter Snickerskake. Jeg har funnet igjen disse bildene på utenlandske blogger og et par inspirasjonssider på facebook
Deilige kransekakestenger. Enkle og raske og lage. Kan fint spises som de er, eller til iskrem. Kan fint fryses, og kan nesten spises rett ut av fryseren
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.