Med bacon kan mirakler skje - og dét uten avanserte trylleformularer. Til 2-3 posjoner trenger du omtrent. 2 middels store søtpoteter7-8 strimler bacon Ca 1 teskje spisskumminFersk kvernet pepperSik gjør du det. Stek retten i 20-30 minutter, til søtpotetene er møre og baconet sprøtt. 7-8 strimler bacon
1/2 dl hønsebuljong (utblandet) 1 boks kokosmelk 1/2 ts gurkemeie1/2 ts cayennepepper Litt soyasaus ris etter mengdeanvisning på pakkenWok-grønnsaker 1 ss hakket frisk koriander (kan sløyfes)Kok risen som anvist på pakkenKutt opp løk og hvitløk sammen med karri og fres det litt i pannen med olje eller smør
En av mine favoritt salater fra Matprat. no. Salaten har en god kombinasjon av grønnsaker med tyggemotstand, syrlige eplebiter og kremet, frisk dressing med soltørket tomat
Nå skal du pakke indrefileten inn i skinke- og soppblandingen. 1 stk okse- eller kalvindrefilet, den delen som er jevn i tykkelse. Sett inn i kjøleskapet i 5-10 minutter. Vent uansett i sånn cirka 10-15 minutter før du skjærer opp og serverer. 1 stk okse- eller kalvindrefilet, den delen som er jevn i tykkelse
Bruk en rund kakeform, ca. 20 cm i diameter. Skjær vekk skorpen på loffen. Kle en kakeform (bruk kun ringen) med bakepapir og sett den på det fatet du skal servere kaken på
Rist i ovnen på 150 grader i ca 15-20 minutter. Stekes på 160 grader i 20-25 minutter. Disse crispy snackbarene er kjempegode, og som alltid lett å lage
Tro eller ei, men denne retten spiste jeg første gang i København som en lunsjrett. Det består av ingredienser fra middelhavet og jeg syntes retten var genial
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.