Ungdomen i huset veks til og er så vidt byrja å vise interesse for korleis ein lagar mat. ( til ca. Tenkte at det kunne vera greit å ha framgangsmåten på korleis ein lagar brun saus, på bloggen, slik at han lett kan lage seg middag ein dag mor og far ikkje er heime
Utrolig nydelig og bør prøves til alle som liker typen rekesalat/skalldyrsalat med dill og rødløk. Jeg ville lage noen lavkarbobrød (inspirasjon hentet fra Carolines hamburgerbrød) da jeg hadde skikkelig lyst på scampi, dressing og brød
Bruk en gaffel til å ta de ferdige kjeksene ut av vaffeljernet. 1Sett i stikkontakten til håndmikseren. 1Visp smør og sukker med håndmikseren til det har blitt hvitt, altså lyst og luftig, slik som på bildet. 1Sett i stikkontakten til vaffeljernet og la det bli varmt
Og ikke minst, lage noe pynt til dem. Det er jo ikke den vanligste fargen man bruker til kake. Ha i sitronsaft, fløte og farge, og visp i 4-5 minutter, til kremen er luftig
Her er fargene jeg skal bruke til å lage glitter. Om du investerer i Airbrust farge Pearl, kan du tilsette den uansett hvilken farge glitter du er ute etter
smak til med salt, pepper og timian. Hjemmelaget ertesuppe er utrolig godt. Dette er mat som tar litt tid å lage, så det er perfekt søndagsmiddag for eksempel
Jeg har veldig lyst på nye møbler til terrassen, men det er vanskelig å bestemme seg da utvalget er stort (og mye er altfor dyrt) i butikkene, eller skal en rett og slett lage noe selv av for eksempel paller
Veldig morsomt å lage og fint å kunne gi til f. Tilsett ønsket mengde Ingefær. Derfor bestemte jeg meg for å lage urtedrops som er veldig bra samtidig som det pleier halsen og kroppen
D. e. t. å. k. u. n. h. d. l. a. g. r. o. s. i. m. V. æ. ,. v. b. f. j. H. /. -. ). J. p. ". B. y. 2. 3. ø. A. 1. 4. 5. (. S. c. E. 0. %. w. =. L. T. N. ) l
I år er minsten såpass stor at vi skal sende henne ut for å tigge godteri i nabolaget. Om naboene skulle vise seg å være kjipe eller ikke har forberedt seg godt nok til å fylle godteposen til barna så skal jeg sørge for at dagen skal bli morsom og spennende på matfronten allikevel
*tilsett kraften fra maten du lager. Og det er enkelt å tilpasse den etter hva du har som rett. Brunsaus er noe jeg stort sett lager fra bånn hver gang
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.