Denne sjokoladefrostingen bruker jeg veldig mye, rett og slett fordi den er supergod. ) Du trenger. 200 g meierismør, romstemperertca 3-400 g melis 4-6 ss kakaopulver 2 ts pure vanilla ectract litt melk 100 g kokesjokolade, smeltet Pisk romtemperert smør og litt melis til det er helt hvitt og fluffy
Frost kaker eller cupcakes med frostingen. I det siste har jeg hatt null motivasjon på alle fronter. Både skole, trening og blogging så derfor har jeg vært fraværendre fra bloggen, men idag deler jeg ihvertfall denne gode frostingen inspirert av Manuela som passer godt til kaker og cupcakes
Ukens baketips er vidunderlige saftige appelsincupcakes med yummi sjokoladefrosting. I ukedagene lager jeg allsidig god mat, og det er ekstra stas med litt variasjon på kjøkkenet
Pisk egg og sukkeret luftig med en stålvisp (du trenger ikke piske eggedosis). Hvordan i all verden klarer du at sjokoladefrostingen legger seg som et lag oppå peanuttsmøret
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.