Til min store frustrasjon har jeg hatt et par uheldige forsøk på muffins når jeg bytter ut noe av hvetemelet med en grovere type – det hever rett og slett ikke like godt og konsistensen minner mer opp dansk rugbrød enn luftige muffins
Legg gelatinbladene i en mugge/skål med kaldt vann. Håper det smaker. Og idag vil jeg dele en oppskrift på bringebærmousse som er kjempegodt og veldig enkelt å lage
Idag blir det en formkake medbringebær som smaker kjempegodt, smak gjerne til med vaniljeis eller vanilje kesam så blir dette en deilig dessert eller kake til kaffen
Det er en mild og kremet gryterett med frisk smak av spennende asiatiske krydder. Første innlegg på den nye bloggen må feires med min favoritt rett jeg laget i går
gulrotsuppe medsmak av ingefær og kokos. La dette stå å putre noen minutter, før du tilsetter resten av kokosmelken, gulrøttene, grønnsaksbuljong, sitronsaften og en neve grovhakket koriander
Nå var dette en oppskrift med vanlig hvetemel og sukker hvor jeg valgte å forandret dette slik at hvetemel ble erstattet medkokosmel og profiber, og sukkeret ble erstattet med sukrin
“UIMOTSTÅELIG GOD SJOKOLADEMOUSSEKAKEMED BROWNIEBUNN OG BRINGEBÆR. Til sjokolademoussen. Smør kantene og dekk de også med bakepapirstrimler som stikker litt over kanten av formen
Deilig kylling kokos gryte med masse smak , raskt og enkelt. Smak til med salt. Brun kyllingen på begge sider i en panne med smør og litt olje, ta ut kyllingen og sett til side
Kraftige smaker av sitron og bringebær, kan serveres med is eller litt krem. Perfekt kake til kaffen, også veldig god med litt pisket krem eller vaniljeis til
Vi har alltid laget serinakaker etter min kjære bestemors (♥) oppskrift, og her om dagen hadde jeg lyst til å prøve å sunnifisere disse elskbare kakene litt ved å bytte ut noen av ingrediensene med sunnere varianter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.