Køfte, kofta, köfta, tafta eller rett og slett kjøttboller. Kofta/kjøttboller. Nærmest alle land har sin versjon av kjøttboller og de smaker godt alle sammen
Kofte betyr boller og disse kan du lage av det meste. Nå er det gresskar sesong, og jeg var nysgjerrig på om det ville fungere med denne store godsaken
Palak kofta er en fin måte å spise den sunne spinaten på. Denne fristende og nydelige kofta karrien er tilberedt med hakket spinat og kikertmel i deilig tomatbasert gravy
Koften Rolf. Mønster finner du på Ravelry hos vanjastrikk. Vanjastrikk. På denne har jeg brukt 2 nøster Kaunigarn RR4Også har jeg brukt 4 nøster Rauma finullgarn i hvit
. Fellah køfte er opprinnelig fra arabiske landene men det lages mange forskjellig varianter av den. Jeg liker den med tomat saus og kjempegodt til lunsj eller middag
Det finnes ikke noe bedre navn enn kvinnehofte kjøttboller, og den ligner på det litt. Selv om det tar litt lengre tid enn vanlig kjøttboller, er den verdt
Mønsteret er tatt fra boka til Annemor Sundbø sin Lusekofta fra Setesddal. En flott bok der hun viser mange gamle varianter av Setesdalmønsteret og hun forteller også historien til lusekofta
Visste du at europeerne lenge kultiverte aubergine for de fine blomstene før de begynte å spise den. At det kanskje ikke er så rart at amerikanerne kaller den eggplant likevel
Kofta i curry. Klassisk indisk keema er kjøttdeig krydret med østens smaker. Her er den servert tradisjonelt med naan og basmatiris, men prøv den også som spaghettisaus, i wrap eller som en spennende vri på fredagstacoen
Deilig tilbehør til grill maten - Auberginesalat. 09. 05. 2016 - kl. 18. 02. Den gangen jeg befant meg mye i Tyrkia, lærte jeg endel om deres mat tradisjoner og fikk endel oppskrifter som jeg syntes var veldig god
Med det første året bak oss passer det godt å se på hva dere faktisk klikket dere inn på. Derfor. Her er de mest populære innleggene på Et kjøkken i Istanbul de siste 12 månedene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.