Dette brødet smaker godt med ost, julepålegg og er en fulltreffer til julesilden. La bare rørebollen stå på maskinen, men dekk bollen med plast, og la det stå slik til neste dag
-)I dag vil jeg dele med dere en oppskrift på kneippbrød. Opprinnelig ble kneippbrødet bakt med kun sammalt hvete og dette tenkte jeg at jeg måtte prøve
Jeg var heldig å få med meg oppskriften hjem og denne brokkolisalaten er basert på nettopp den. Ha brokkoli, rødløk, solsikkekjerner og rosiner i en stor (
Det er jo veldig enkelt å lage knekkebrød selv, og når du først har blitt vant til disse sprø tynne godsakene så er det vanskelig å begynne med kjøpeknekkebrød igjen
Pensle med melk eller vann og strø med grov rug. 2 dl solsikkekjerner. La maskinen gå med middels hastighet i ca 5 -6 minutter. Dekk til deigen med plast og sett den på et lunt sted for heving i bortimot 1 time. 2 dl solsikkekjerner. 6 minutter Dekk til deigen med plast og sett den på et lunt sted for heving i bortimot
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.