Nå skal jeg av gårde for knask eller knep med mine kjære tantebarn. Og da roper vi alle i kor. Knaaaask. Under finner du 4 enkle oppskrifter som krever mange herlige, spesielle ingredienser (som for mange av dere har blitt normale) – men ingen baking eller steking
Annet knask. Hjemmelaget Troika. Ingredienser. - Fyll400 g marsipan (gjerne "ekte marsipan" fra odense)200 g nougat 2 pk bringebærgelé 5 dl vann- Overtrekk300 g kokesjokolade30 g delfiafett
Lyst på noe godt som ikke krever alt for mye arbeid. Godt til et glass vin eller øl, godt som snacks til en god dip, og nydelig som tilbehør til suppe som for eks
Det kan fint også serveres som knask, lørdagsgodt og lignende. For to dager siden tok jeg meg sammen og bestemte meg for å lage hjemmelaget müsli/kornblanding
Kanskje en idè for utdeling til nabolagets barn under årets “knask eller knep” runde. Ja, nå nærmer Halloween seg med stormskritt og i den anledning ville jeg øve meg på å lage noen kjeks med Halloween motiv
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Her ser du et lite utvalg knask som er hyggelig å gi bort, blant annet fudge Ingredienser. Greit. Glem den fløtekaramellen fra candy king som liksom skal være digg fløtekaramell-fudge
Knask. God dag, godtfolk. Idag må eg berre dele oppskrift på noken fantastiske knekkebrød som dei siste 9-10 vekene har våre en stor del av kostholdet mitt
Knask. Smakfulle frøknekkebrød. Skrevet 08. 04. 2015 kl. 13. 45Kategori. Noko å ha pålegget på. Kommentarer(0). Eg har laga mine egne knekkebrød i mange år no, og eksprimenterer stadig med nye vrier og oppskrifter
- Lagde en del Halloween knask. Del 1 her. Juli. - Jeg startet på konkurransediett mot NM, spiste allikevel litt iskrem, hadde joggeturer med Lill A, og lagde sitronmuffins og burgere i alle slags varianter
1. Forvarm stekeovnen til 250 °C. 2. Trill deigen ut på arbeidsbordet, legg bakepairet på stekeplate. Det finnes mange morsomme former du kan bruke til å trykke ut pizzafigurer
Ferdig, knask i vei. Disse kjeksene har jeg bakt mange ganger i løpet av de to siste ukene, og jeg innrømmer gladelig at det er meg som har spist opp nesten alle
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.