Deigen på bakepapir. I morgen kommer det forresten et innlegg om lavkarbo-kosthold til de som har rynket på nesa da jeg har sagt at jeg nå spiser karbohydratredusert i forhold til tidligere
Mannen og jeg spiste opp alle knekkebrødene på to dager så da var jeg nødt til å lage en ny porsjon. Havsaltet jeg har brukt er en sann fryd for ganen og det fortjener et eget innlegg en annen gang, men bare stol på meg at det er verdt hver eneste krone og at det anbefales på det varmeste
I dag laget jeg dette enkle proteinbrødet som ble kjempe godt. Jeg virkelig elsker helgefrokoster med nybakt brød eller rundstykker, godt pålegg og nytraktet kaffe
Jeg går for tiden på knekkebrødkuren til Dr. ( ikke det at jeg er sykelig overvektig, men jeg liker at folk vet hva de snakker om) Han har laaaang erfaring i å hjelpe folk ned i vekt, og rådene hans er basert på internasjonale retningslinjer
Jeg var heldig å få med meg oppskriften hjem og denne brokkolisalaten er basert på nettopp den. Du kan godt halvere oppskriften, men jeg tipper du kommer til å angre på at du ikke bare lagde full porsjon med det samme
D. a. e. r. d. t. b. 1. 3. g. i. j. n. v. u. f. o. 8. k. s. p. ,. …. H. N. l. y. å. J. M. h. c. m. ø. Ø. K. E. w. S. æ. B. -. ). I. G. R. 2. 5. 0. /. (. z. Å. V. 7. T. 4. –. O. P. A. F. L. d g. d l
Spe med melk på middels høy temperatur, rør godt rundt slik at det ikke svir seg. Hva skal man med posesauser når man kan lage sin egen hjemmelagde pastasaus
Poteter som er gjennomkokt i en tomatsaus er knallgodt. Du trenger en god time på komfyren. Pølse og blomkål gratengKjøttboller i paprikasaus med potetmosDel på
Selv om jeg gjerne eksperimenterer på kjøkkenet og finner “diettvennlige” løsninger på retter og bakst setter jeg også pris på smak og konsistens på originalen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.