Knallgod kladdekake
Kristin Koker
Kristin Koker
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3 egg 100 g melkefri margarin (blå soft)
  • 200 g melkefri mørk sjokolade (Lindt 70% passer bra, eller bruk Plamil 60% eller 87%)
  • 2,5 dl sukker (økologisk gyllent rørsukker) Det er sikkert mulig å bruke kokossukker.
  • 1,5 dl hvitt rismel
  • 1/2 ts bakepulver
  • 1,5 ts vaniljesukker (Tørsleffs Vanila)
  • en klype salt
  • drøyt 1/4 ts xanthan
  • en klype salt til å strø oppå kaka, fleur de sel eller oppsmuldret maldonsalt.
  • melis til pynt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.