Vi har alltid laget serinakaker etter min kjære bestemors (♥) oppskrift, og her om dagen hadde jeg lyst til å prøve å sunnifisere disse elskbare kakene litt ved å bytte ut noen av ingrediensene med sunnere varianter
Vannkefir og surdeigsbrød av spelt med upasturisert smør, ramsløkpurè og Røros lavpasturisert rømme. Jeg mesker meg med vannkefir, gelatin, upasturiserte oster og smør, og i dag har jeg til og med laget surdeigsbrød
med den deilige smakenav klippfisk, smakenav Lofoten vil jeg tørre påstå å si. Da fant jeg fort ut at jeg skulle prøve meg på klippfiskboller, og siden resultatet ble så vellykket deler jeg oppskriften med dere
Idag blir det en formkake med bringebær som smaker kjempegodt, smak gjerne til med vaniljeis eller vanilje kesam så blir dette en deilig dessert eller kake til kaffen
Bland inn persille og smak klippfiskblandingen til med salt, pepper og kajennepepper. Ønsker du en litt løsere konsistens kan du spe blandingen med litt av kokemelken og/eller litt varm olivenolje (ca
med den deilige smakenav klippfisk, smakenav Lofoten vil jeg tørre påstå å si. (ikke på platen) Mos poteten og hvitløken med en gaffel, ha blandingen sammen med fisken og krydderet+persille, bland godt
muffins med blåbær og bringebær. Smakav sommer. Nå begynner både blåbær, jordbær og bringebær å modnes i skogen, og det er mye godt en kan lage av alt det gode en finner i naturen
Alle ingrediensene kjøres glatt med en stavmikser eller du kan mose de med en morter. Innimellom tenkte jeg å lage noen temadager, hvor jeg har flere dager med samme tema
Form fiskeboller eller flatere fiskekaker, dekk dem på alle sider med griljermel og da er det helt enkelt bare å steke dem i litt olje på stekepannen til de får en fin og gyllen farge
Start med å steke risen og smak til med krydderet. Det finnes jo uendelig med matretter fra Østen. ) Jeg syns dette er herlige smaker som ikke trenger noe kjøtt, men det kan du selvsagt tilsette om du ønsker
Her kommer tredje del medSmakav Østen som for mange er middagens høydepunkt, nemlig desserten. Jeg laget selvsagt noen ekstra av disse som jeg kunne kose meg med senere også
Norsk klippfisk er en berømt eksportvare, hvert år skipes det ut utallige tonn med klippfisk av ulik kvalitet og mye av klippfisken havner i fiskedisker i Portugal, Spania og Sør Amerika
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.