Denne retten har også sitt opphav i den sydlige delen av Frankrike, men det finnes sikkert variasjoner over dette temaet i hele Middelhavsområdet hvor klippfisk er populært
Ha litt salt, oliven, tomater ogklippfisken som er delt i biter. salt og nykværnet sort pepper. Klippfisk kan serveres på mange måter, her er min fløtebakte klippfisk
Bland klippfiskbitene i den hvite sausen og sett dette til side. Her får du en oppskrift som er enkel å lage både til hverdags og fest – og den blir alltid like god
Denne klippfiskmiddagen er usedvanlig lett å lage, fantastisk smakfull og artig å servere gjester. Dette blir nesten som bacalao, men med smakfulle chorizo boller og sursøt hvit saus
Skjær klippfisken i serveringsstykker og legg dem i en ildfast form med litt olje i bunnen. Prøv denne oppskriften med persille i sausen og persillerot i potetpuréen
Klippfisk er saltet og tørket fisk, det er som regel torsk som blir brukt i produksjon av klippfisk. Deretter saltes fisken i store runde stabler, og slik blir den liggende til fisken er saltmoden, fast
Og selvfølgelig de fine klippfiskloinsene. den god norske klippfisken. Soltørkede tomater, italiensk ansjos, kapers, olivenolje, oliven, litt god hvitvin og noen store kapers til pynt
Ogsåklippfisken må ligge i vann. Skjærer ut ryggbeinet og deler opp i store serveringsstykker. Knut Garshol klippfisk, som har levert fileten anbefaler ett døgn per cm tykkelse
Klippfisk er ofte en glemt råvare, det er litt synd for det er en fantastisk fin råvare, næringsrik,kjempegodt, veldig anvendelig og utrolig lett å tilberede
Dette har eg tenkt på å lage lenge, og jammen var det godt. For klippfisken må leggast i vatn. Og veldig enkelt å lage, en må berre tenke på det dagen i forveien
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.