I går hadde vi dugnad og jeg kan ikkje huske sist jeg hadde så mye å pusle med på kjøkkenet. Ting gikk i ett og det å ta bilder blei ikkje akkurat prioritert
Neste lag med fyll var tykk vaniljekrem som jeg smurte på toppen av blåbærsyltetøyet. Gjorde en liten vri med fyllet på den klassiske klippekransen , og det ble kjempegodt og slo ann her i varmen også
(da passer det med en ferdig pakke medvaniljekrem). Kaken ligger nå på fatet med bakepapiret under. Da er det bare å få kjøpt inn en ferdig vaniljekrem (eller ingrediensene til en hjemmelaget
Ha i en kasserolle sammen med melk og fløte og varm på middels varme. Om du bruker vaniljesukkeri stedet for vaniljestang tilsettes det i eggene sammen med melisen
knus kjeksen og bland den sammen med kanel og smeltet smør. Ostekake er alltid frisk og godt. ) å nå som blåbærene er så gode så passer det jo ekstra godt å lage denne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.