Kjøttpudding
Jørgen Sørnes
Jørgen Sørnes

Kjøttpudding

  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig
  • 2 dl melk
  • 2 ss potetmel
  • 1 ts salt
  • 1/4 ts pepper
  • 1/4 ts muskat
  • 1/4 ts malt ingefær

Instruksjoner

    Rør salt godt inn i kjøttdeigen til deigen blir seig. Tilsett potetmel og krydder. Ha i litt og litt melk av gangen, mens du rører godt.

    Ha massen i en brødform. Sett den i en dyp langpanne og fyll på vann til det dekker ca 1/3 oppover formen. Stek ved 180 grader i ca. 1 time

    Serveres med kokte poteter, brun saus og kokte grønnsaker.

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.